Artrózisos kézkezelés, Egészség A-tól Z-ig - Ízületi gyulladás, reuma / Egészség A-tól Z-ig BLOG


Savasodás okai: Napjaink táplálkozása, a túlzott mértékű húsfogyasztás és  mozgásszegény életmód mind felelőssek a szervezet egyensúlyának felborulásában.

artrózisos kézkezelés

A megfelelő anyagcsere folyamatokhoz sav-bázis egyensúly megléte szükséges. Ha ez felborul, bekövetkezik az acidózis- az elsavasodás.

Ennek következménye:a cellulit, seprűvénák, visszerek, az artrózis és a csontritkulás. Hatásmechanizmusa: A test vagy arc felületét egy speciális elektrolit géllel bekenjük. Ezt követően Ön befekszik egy speciális zsákba, vagy az arca elé helyezünk egy burát. Majd kívülről több milliószorosára növelt ionfürdőt biztosítunk a szervezet részére.

artrózisos kézkezelés

Az ionok úgy hatolnak át a bőrön keresztül, mint az elektromos áram. A savak és méreganyagok elektrokémiai úton semlegesítődnek és a kiválasztó rendszeren keresztül távoznak. Hatása: A sejtekig artrózisos kézkezelés negatív ionok több és jobb sejtosztódást idéznek elő Feszesebb has, fenék, comb Regenerál, feszesíti az arcot és dekoltázst Szem alatti karikák, rosacea, bőrhibák jelentős javulása Csökken a cellulit.

artrózisos kézkezelés